TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’da geçtiğimiz günlerde  Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Eser Kardeşler, Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediyesporlu bazı yöneticilerinde eşlik ettiği  ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor’a yaptığı katkılardan dolayı eski Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’ye de teşekkür ederek, Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından göreve getirilen Eser Kardeşler’e yeni görevinde başarı dileğini iletti.

Başkan Seçen, yönetimi, milletvekilleri, şehir idarecileri, sivil toplum yöneticileri  ve taraftarı ile bir ve bütün olarak şampiyonluğa inanmış bir Nevşehir Belediyespor’un ligde hedeflediği başarıya ulaşacağına inandığını belirterek, el birliği ile bu mutluluğu yaşamak arzusu içerisinde olduğunu söyledi.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler’de ,hedeflenen başarıya ulaşmak için görev ve sorumluluğunun şuuru ile hareket ettiklerini belirterek, şampiyonluğa inanmış Nevşehir’i bu hedeflere ulaştırma çabasını ortaya koyacaklarına inandıklarını ifade etti.