Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Tepeköy kültür merkezi açılışı ve iftar proğramına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi , Nevşehir Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Aslanhan, Tepeköy muhtarı Kerim Kartalmış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, "Ramazan ayının son iftar sevincini Tepeköylü hemşerilerimizle paylaştık.‬‪ “Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Anadolu’nun birliktelik iklimi mazlum coğrafyaların da umududur. Vakit Bayram Vakti Vakit  TürkiyeVakti “ dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Ramazan ayının son iftar yemeğinde Tepeköy halkımız ile birlikteydik. İftar sonrasında açılışını yaptığımız kültür merkezimiz hemşerilerimize hayırlı olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.."dedi.