Nevşehir'de faaliyet gösteren Refik Küsdürmez Tuğra Sigorta tarafından yapılan açıklamada, Kurulduğu günden bu güne kadar firmamızın değişmez prensipleri daima güler yüz , kalite, hizmet ve uygun fiyat olmuştur.

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan "REFİK KÜSDÜRMEZ TUĞRA SİGORTA", gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Trafik-Kasko-Sağlık-İş Yeri-Deprem -Konut Sigortaları olmak üzere Nevşehir halkımızı düşünüp onlar İçin kampanyalı hazırlamış olduğumuz konut poliçelerine gurbetçilerimizide düşünmeden edemedik onlarında konutlarını güvence altına almaktan ve hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı bilmelerini isteriz.

Refik Küsdürmez Kimdir? 1994 Nevşehir Doğumluyum. yaklaşık 8 yıldır Nevşehir de sigorta sektöründe faaliyet göstermekteyim. 2017 den beri kendi iş yerim Tuğra Sigorta Aracılık Hizmetlerinde sizlerin güvenini kazanarak emin adımlarla Nevşehir Halkına dürüstlük içinde kaliteli hizmet sunmanın Sevincini yaşıyorum ve sizlerinde destekleriyle bu Sevinci yaşamaya devam edeceğime inanıyorum.

Uygun Fiyat Kaliteli Hizmetlerimizden Faydalanmak İçin lütfen Whatsap: 0 553 635 01 50


Bizi Tercih Ettiğiniz İçin teşekkür ederiz.

Refik Küsdürmez

TEL: 05536350150
Adres: Yeni Mahalle Naci Özenmiş Sokak No:7/B
Merkez/Nevşehir (Ptt-Türktelekom Arkası Fatma Hatun Camii Karşısı )