TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi, Nevşehir Valisi Ve  Ak Parti Nevşehir Milletvekili TÜGVA Kayseri İl Binasının Açılışına Katıldı..

Yeni Nesil Gençlik Vakfı anlayışıyla, gençlere yönelik faaliyetleriyle ön plana çıkan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri'de il binasının açılışını yaptı.

Bu özel açılışı yapmak üzere gelen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Merkez Başkanı Enes Eminoğlu, Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılmasının yanı sıra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan'da TÜGVA Kayseri İl Binasının açılış törenine katılım sağladılar.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği Oğuzhan ALKAN yaptığı açıklamada; TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği olarak "Herşey Gençlerimiz İçin" sloganıyla başlattığınız çalışmalarda bizler ulaşılmadık genç kalmayana kadar kafamızı yastığa rahat koymayacağız ve Yeni Neslin Gençlik Vakfı olarak İl genelinde yürüttüğümüz çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. TÜGVA Kayseri'nin yeni il binasının hayırlı olmasını diler hep birlikte güzel işlere imza atmayı temenni ederim. TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Bilal Erdoğan ve Genel Merkez Başkanımız Enes Eminoğlu'nun katıldığı bu programda bizleri yalnız bırakamayan Sayın Valimiz İlhami Aktaş'a ve Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e şahsım adına ve TÜGVA Nevşehir ailesi olarak teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.