Nevşehir'in güzide Beldelerinden Uçhisar kasabasının sevilen ismi Aşağı Mahalle muhtar adayı Ümit Tuluay, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallesi sakinlerinden büyük destek gördü.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ziyaretlerini tamamlayan Uçhisar aşağı mahalle muhtar adayı Ümit Tuluay, "Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağım. Muhtar kelimesi seçilmiş anlamını taşır. Muhtar başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çalacağınız ilk kişidir. Bu yüzden beni seçmeniz halinde 7 gün 24 saat sizlerin sıkıntılarını gidermek için çalışacağıma söz veriyorum.’’ dedi.

"Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan..."

Uçhisar'ın genç ve sevilen isimlerinden muhtar adayı Ümit Tuluay, göreve seçilme durumunda mahallenin sorunlarını mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin çözüm bekleyen önemli sorunları olduğunu söyleyen Uçhisar aşağı mahalle muhtar adayı Ümit Tuluay, “Mahallemiz beldemizin en güzide yerleşim merkezlerinden biri. Fakat, hala hazırda bir çok sorunları bulunuyor. Bu konuda yaşanan sıkıntıları bire bir yaşadığımız için mahalle sakinlerimizle istişare halinde bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Göreve seçilmem durumunda bizzat içerisinde yaşayarak gördüğümüz sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturacağız” ifadelerinde bulundu.

"Karar sizlerin ..."

Muhtarların asli görevinin proje vaat etmek olmadığını, kendisinin daha yapıcı ve gerçekçi çalışmalar içerisinde yer alacağını dile getiren Ümit Tuluay, sözlerine şu şekilde devam etti, 


Bu amaç ve hedefler doğrultusunda şimdiye kadar mahallemizde "Girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayarak gönüllere dokunduk. Ulaşamdıklarımıza da buradan desteklerini istirham ediyorum. Ziyaretlerimizde mahalle sakinlerimizin şahsıma göstermiş olduğu destek ve teveccühlerden dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gayret Bizden, Destek Sizden, Takdir Allah’tan...

31 Mart yerel seçimlerinin şimdiden ülkemiz, Nevşehir'imiz, Uçhisar'ımız ve mahallemiz için hayırlar getirmesini diliyorum...

Uçhisar Aşağı Mahalle muhtar adayı 

Ümit TULUAY

Sevgi ve Saygılarımla 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Ümit Tuluay'a başarılar diliyoruz.

Ümit Tuluay Kimdir?

1977 Yılında Uçhisar Kasabası Aşağı Mahalle de Dünyaya Geldim. İlk Ve Orta Öğrenimimi Uçhisar da Tamamladım. Halen Mahallemde İkametgah Etmekteyim. Evli Ve Üç Çocuk Babasıyım. Son 20 Yıldır Otobüs Esnaflığı Yapmaktayım. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Sonrasında Kasabam Ve Mahalleme Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Aşağı Mahalle Muhtar Adaylığımı Açıklıyorum. Kasabamız Ve Mahalle Sakinlerimizin Teveccüh Göstermeleri Halinde Daha İyi Bir Aşağı Mahalle İçin Çok Çalışacağımı Kamuoyuna Saygı Ve Muhabbetlerimle İlan Ediyorum.