Uçhisar Belediyesi tarafından yürüyüş yolu ve yeşil hatlarda peyzaj düzenlemesi çalışmaları ağaç dikimleriyle devam ediyor.

Yürütülen çalışma ile kasaba merkezi ve üç ana giriş kavşakları yürüyüş yolları ve yeşil hat ile birleştiriliyor. 

Belediye Başkanı Osman Süslü'nün dokunuşlarıyla Uçhisar'ın çehresi değişiyor...

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında; "Kalesiyle, doğasıyla, tarihi ve özgün kimliğiyle büyük bir turizm potansiyelini içinde barındıran Uçhisar kasabamızın, modern koşullara göre çehresini değiştirmek için kolların sıvandığını belirtti.  

Başkan Süslü; Kasabamızın turistik cazibesinin artırılması için başlatılan çalışmaları sürdürüyoruz. Bu kapsamda Uçhisar kasabası içerisinde Adnan Menderes, Turgut Özal ve Nevşehir yolunda yapılmakta olan yürüyüş yolu ve yeşil hatlarda peyzaj düzenlemesi çalışmaları ağaç dikimleriyle devam ediyor." dedi.

Uçhisar’a yeşil yürüyüş yolu çok yakışacak...

Yapılan yolları yerinde inceleyen Başkan Osman Süslü; “Vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği yolları Çınar, Ihlamur ve Kırmızı Süs eriği ağaçlarıyla zenginleştirdik” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Uçhisar Kasabası Yukarı mahallede bulunan Betül sitesi etrafında yol yapım çalışmalarına da başlandığı belirtildi.