Ürgüp Belediyesi'nin bu yıl 3. toplu iftar organizasyonu olan Aksalur Mahallesi iftarında 500 kişinin katılımıyla iftar yemeği verildi.

Aksalur Çok Amaçlı Semt Konağında düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri ile Aksalurlu vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesi'nin üçüncüsünü düzenlediği iftarda Aksalurlu vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldız, "Bir ramazan ayını daha geride bıraktığımız şu son günlerde Allah'a şükürler olsunki böyle bir mekanda sizlerle iftarda bir aradayız. Milletvekili Adayımız Emre Çalışkan aramızda, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız aramızda, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Nice ramazanlarda, iftarlarda bir arada olmayı nasip etsin. Katılımınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan beraberindeki katılımcılarla masaları dolaşarak tek tek selamlaşarak geldiği Aksalur İftarında Aksalurlu vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Cumhur ittifakı ile Türkiye'nin büyümeye devam edeceğinin altını çizen Çalışkan, güçlü meclis ve güçlü hükümet ile hem Nevşehir hem Ürgüp hem Aksalur büyümeye devam edecek. dedi.

İftarın ardından Ak Parti heyeti Ürgüp'e bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam etti.