Öncülük ettiği projelerle ilçenin gelişimine ivme kazandıran Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp ilçesini her alanda daha iyi bir konuma taşımak üzere Ankara’daki temaslarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp ilçesinde Toplu Konut Projesi ve diğer yapılacak olan projelerin hızlandırılması için Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği yaşadı.

Başkan Aktürk, TOKİ Başkanı Bulut ile projelerini istişare etti

Ankara temasları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Mehmet Aktürk, "TOKİ başkanımız Ömer Bulut’u ziyaret edip, Karain TOKİ sakinlerimizin tapu problemi ve Üç Güzeller bölgesi yeni satış alanı projemiz için istişarade bulunduk. Vermiş oldukları katkıdan dolayı; Millet Vekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe‘ye teşekkür ederim." dedi...

Başkan Aktürk, Bakan Koca ile Ürgüp'ü görüştü...

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca‘yı Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ,Yücel Menekşe ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ile ziyaret ederek; Ürgüp’ümüze yapacağımız yeni sağlık yatırımlarını istişare ettik... Gayret bizden dua sizden." dedi.

Başkan Aktürk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ziyaretin anısına bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonunu hediye etti.