2018 Haziran ayında hizmete açılan Ürgüp Devlet Hastanesi sağlık hizmetleri istatistiklerinde birçok il hastanesini geride bıraktı. Kalite puanı 94.14 ile Nevşehir in en yüksek dereceli hastanesi seçilen Ürgüp Devlet Hastanesi ayrıca önemli bir başarıya daha imza atarak HIMSS 6 seviyesine yükseldi. 

Kalite de Ürgüp Devlet Hastanesi farkı... Kayseri'yi de geçti...

Ürgüp Devlet Hastanesi Yönetim, doktor, hemşire sağlık memuru, bilgi işlem, hizmetli, memur tüm personelinin katkısı ile başarı kapılarını araladı ve işte sonuç: "Nevşehir'in uluslararası standartlarda kalite notu en yüksek Hastanesi Ürgüp Devlet Hastanesi ..."

Yapılan değerlendirmelerde Ürgüp Devlet Hastanesi kalite puanı 94.14 ile Nevşehir in en yüksek dereceli hastanesi oldu.

Ülkemizde hastane hizmetlerinin kalitesini belirleyen SKS değerlendirmesinde bakanlık yetkililerinin yaptığı değerlendirme ile Nevşehir'de hastaneler değerlendirilmiş ve tüm hastaneler arasında Ürgüp devlet hastanesi 94.11 puan ile Nevşehir'in en yüksek puan alan hastanesi olmuş ve ülkemizde tüm hastaneler arasında üst sınıfta yer alan hastaneler arasına girmiştir.

Ayrıca, Uluslararası arası kalite değerlendirmesi anlamına gelen bir diğer değerlendirme olan HİMSS 6 seviyesine yükselerek Nevşehir de Himmss belgesine sahip olan tek hastane olma vasfını kazanmıştır.

Bu özelliği Kayseri'de bile yok... Sadece Kayseri değil Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale hiç birinde yok... Yakın civarda ise bir Ankara'da, Yozgat'ta bir hastane var.

FİB Haber Merkezi olarak Ürgüp Devlet Hastanemizi bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

İşte önemli notlar:

HIMMS 6 seviye sertifikasyonu Uluslararası geçerliliği olan bir sertifika.

Kulak burun boğaz, ortopedi, Fizik tedavi, Çocuk olmak üzere 10.01.2020 itibariyle 4 branş Ürgüp Devlet Hastanemizin sistemine düştü...

Şehir hastanesi olan Kayseri'yi bile geride bıraktı...

Kalite puanı 94.14 ile Nevşehir in en yüksek dereceli hastanesi.

Kalite de Ürgüp Devlet Hastanesi farkı...