Ürgüp Belediyesi İŞKUR Toplum Yararına Program çerçevesinde istihdam ettiği kadın personel ile ilçedeki camilerin temizliğini yapıyor.

Tüm camileri temizleme hizmetinin hız kesmeden devam ettiğini bildiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “Biz bu hizmeti Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti de bizim için bir onurdur” dedi.

Ürgüp Belediyesinin özellikle temizlik konusunda çok titiz çalıştığını vurgulayan Başkan Yıldız, uzun zamandır aralıksız sürdürülen cami temizliği çalışmaları konusunda da çok titiz ve hassas bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi. Ürgüp sınırlarındaki tüm mahallelerde bulunan camilerin temizliğinin devam eden bir döngü çerçevesinde hiç durmadan temizlendiğini bildiren Yıldız, çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını belirtti. Bu hizmeti Allah rızası için yaptıklarını söyleyen Başkan Yıldız, hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir toplamasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Günde en az iki camiyi temizlediklerini bildiren ekipler Ürgüp'te tüm camilerin pırıl pırıl olacağını söylediler.