Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 1992 yılında Tunceli’de hain bir pusuda şehit olan Ali Güven’in ruhuna ithafen, ailesi tarafından verilen öğle yemeği programına katıldı.

Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yerinin farklı olduğunu belirten Vali Aktaş, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını belirtti ve başsağlığı dileklerini yineleyerek, şehide Allah’tan rahmet ve ailesine de sabırlar diledi. İstek ve taleplerini de dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Baba Sadi Güven ise yemek programlarına teşriflerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Siz Valimiz başta olmak üzere herkes bize çok destek oldu. Bugünde bizim davetimizi kırmayarak teşrif ettiniz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programa; Vali İlhami Aktaş,Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi,Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir, Zafer Çiftçi, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İlçe kurum müdürleri, şehit yakınları ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.