NÖGED’iniftar programında;Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, programda öğrencilerin Ramazan aylarını tebrik etti ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Geleneksel hale getirilen ve bu hafta 17.si düzenlenen iftar sofrasında, öğrenci ve şehir kaynaşmasını amaçladıklarını ifade edenNevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Doç. Dr. Özden Taşğın; programa iştirak eden başta İlimiz Valisi İlhami Aktaşolmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED)’in programının ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda 2. Katta verilen iftar programınakatıldı.

NÖGED’in iftar programına; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda 1. Katta verilen iftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Doç. Dr. Özden Taşğın ile Üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği tarafından iftar programı düzenlendi.

TÜGVA’lıBursiyer öğrencilerine, Belediye Başkanlarına, Daire Müdürlerine verilen iftar yemeğinde; Nevşehir’de yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren Ortaokul öğrencilerine de ödüller verildi.

Yarışmalarda dereceye giren Ortaokul öğrencilerine ödülleri; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Bahattin Sertkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan tarafından verildi ve ayrıca; TÜGVA’ya destek olan Belediye Başkanlarına da hediyeleri takdim edildi.

Başkan Alkan, iftar programına katılarak kendilerini yalnız bırakmadıkları için başta Vali İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürleriniiletti.

Türkiye Gençlik Vakfının gerek Türkiye geneli, gerekse Nevşehir Temsilciliğinin gençlik faaliyetlerini çok yakından takip ettiklerini dile getiren Vali Aktaş, program vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini ifade etti ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Başkan Alkan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda2. Katta verilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği iftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Bahattin Sertkaya, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Feralan, Ürgüp, Uçhisar, Ortahisar, Nar Belediye Başkanları ile Çat Kasabası, Çalış Kasabası ve Karapınar Kasabası Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk ve protokol üyeleri katıldı.