İftarda; Dernek Başkanı Hülya Belirir, programa iştirak eden başta İlimiz Valisi İlhami Aktaş ile ailesi ve tüm davetlilerin Ramazan ayını tebrik ederek, iftar programı vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyetini ifade etti ve “Özel insanlarımızı ve ailelerini bu özel gecede yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Vali İlhami Aktaş, böylesine özel ve anlamlı bir iftar programında özel insanlarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken, Ramazan Aylarını tebrik etti ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür etti. Özel insanlar ve aileleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti ve istek ve taleplerini de dinledi.

Nevşehir Merkezde özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Seçkin Artunay, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Hülya Belirir, İlimizdeki engelli STK Temsilcileri, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden özel insanlar ile aileleri ve davetliler katıldı.