Nevşehir Valisiİlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş,Safa Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Verenel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Ramazan ayı münasebetiyle Nevşehir Safa Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı,Verenel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından organize edilen ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, yetim aileleri ve ihtiyaç sahiplerinin katıldığı iftar programı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda yapıldı.

Songül Aktaş;İftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, Ramazan ayınızı tebrik ediyorum” dedi ve konuklarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerini de dinledi.

DernekTemsilcisi Seyit Karadeniz ise, iftar programına katılımlarından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, başta Songül Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

İftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’in eşi Nagihan Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve eşi Nimet Demir ile diğer davetliler katıldı.