Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, terminal kavşağı trafik kontrol noktasını ziyaret etti. Burada görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Becel, vatandaşlara trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konularında uyarılarda bulundu.

Burda personele hitap eden Vali Becel, temel amaçlarının vatandaşların trafik kullarına daha fazla uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını en aza indirebilmek olduğuna değinerek, "Hedefimiz her yıl bir önceki yıla göre trafik kazalarının daha aşağı seviyelere indirilmesi ve tamamıyla ortadan kaldırılmasıdır." ifadesinde bulundu.

Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının en asgari seviyelere indirilmesinin herkesin ortak arzusu olduğuna işaret eden Vali Becel, şöyle konuştu:

"Özellikle sürücülerimizin ve yayalarımızın trafik kurallarına uyması büyük önem taşıyor. İçişleri Bakanlığımızın trafik güvenliği ile ilgili son yıllarda çok önemli çalışmaları söz konusudur. Nevşehir olarak da bütün birimlerimiz bu çalışmaların hayata geçirilmesi için büyük bir özveriyle gayret içerisinde faaliyetlerine devam ediyor. Amacımız; kazasız bir şekilde trafikte yolculuk edebilmektir. Bu amaçla herkesi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz.”