Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gülşehir Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Sezer Becel ilk olarak Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'yi ziyaret ederek, Belediye çalışmaları ve ilçe hakkında brifing aldı.

Ardından Gülşehir Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu , Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ile birlikte 2018 Yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Kentinde PKK/YPG Ve DEAŞ’lı Teröristlere Yönelik Yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı Sırasında Şehit Düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın Ailesini Gülşehir'de Bulunan Evinde Ziyaret Etti.

Vali Sezer Becel'den Gülşehir'de Esnaf Ziyareti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Bugün Gülşehir İlçemizdeki Esnafları Ziyaret Ederek İstek Ve Taleplerini Dinledi. Koronavirüs Konusunda Vatandaşlarımıza Uyarılarda Bulundu.

Öz Güngör Tarım Soğuk Hava Deposunu Gezdi...

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Gülşehir İlçesinde Patates Ve Limon Deposu Olarak Kullanılan Kayadan Oyma Öz Güngör Tarım firmasın ait Doğal Soğuk Hava Depolarında İncelemelerde Bulundu. Öz Güngör Tarım işletme sahipleri Osman ve Hacı Güngör'ün bilgi alan Vali Sezer Becel'in ziyaretinde kendilerine Nevşehir İl Tarım ve Orman İl Müdürü Vekili Gürol eşlik etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, en son Öz Güngör Tarım Soğuk Hava Deposu tesisini ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.