Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası altyapının yetersizliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Akşam saat: 18.30 sularında etkili olan yağmur nedeniyle ev ve işyerleri sular altında kaldı.  

Gülşehir'in altyapısı çöktü. 

Özellikle alt yapı çalışmaları yeni tamamlanan Gülşehir'in Fatih mahallesindeki ev ve işyerlerini su basarken, vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadılar. Sağanak yağış nedeniyle sürücüler, suyla dolan cadde ve sokaklarda ilerlemekte güçlük çekti. 

Başkan Çiftci: Yaralar sarılacak...

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci. Sağanak yağmurla etkili olan yağmur sonrası yaptığı açıklamasında; "Bugünkü yaşanan Sel nedeni ile tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca mağdur olan hangi vatandaşımız varsa mağduriyetini Gülşehir Belediyesi olarak gidereceğiz. Ekiplerimizce bir çok yere anında müdahale edilmiştir. Maalesef ilçenin yeni yapılan altyapısı değil ilçenin 50 yılını 5 ayını kurtaramamıştır. Durum ortadadır. Sel gideri olmayan bir çok mahalle ve sokağımızda yeni giderler açıp ve kanalizasyon tahliye sisteminin kapasitesini artırıp bu meseleyi çözeceğiz . Şimdi herkesten istirhamım partizanlığı bir kenara koyup Gülşehir için çalışmamızdır... Saygılarımla tüm hemşehrilerimize tekraren geçmiş olsun...."dedi.