Nevşehir Müftülük personeli Adnan Tekin'in oğlu İbrahim Tekin, Gözde Kaynar ile hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile hayatını birleştirdi.

Düğün töreninde, gelinin babası Arif Kaynar, annesi Neriman Kaynar, damadın babası Adnan Tekin ve annesi Melehat Tekin davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile çok sayıda seçkin konukların davetli olarak katıldığı düğünde Nevşehir'in saygın ve sevilen Müftülük personellerinden Adnan Tekin'in oğlu İbrahim Tekin, Gözde Kaynar ile bir ömre “Evet” dedi.

Nikahlarını İl Müftüsünün kıydığı düğün merasimi sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Adnan Tekin, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumuz İbrahim ile değerli Kızımız Gözde'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak hayatlarını birleştiren Gözde ve İbrahim  TEKİN çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı