Çanakkale Savaşı'nın konu edildiği ‘The Water Diviner' Filmi için Kapadokya da uygun platolara göz atan aktör  Russell Crowe Kapadokya ya aşık oldu... Kapadokya da Ürgüp le başlayıp ,Ortahisar ve Mustafapaşa beldelerinde incelemeler de bulunan Dünyaca ünlü Sanatçı Russell Crowe, Dinler Gruba ait Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde ki Kayakapı Premium Cave Hotel'de öğle yemeği yedi. Otelde Aktöre Kayakapı Beğendi ikram edildi.

Crowe çekimlere sonbaharda başlıyor

Russel Crowe'un yönetip başrolünde oynayacağı 'The Water Diviner' filminin çekimleri sonbaharda Çanakkale'de başlayacak. Filmde Türk oyuncular da rol alacak
'Çanakkale Savaşı'nda kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919'da Türkiye'ye gelişini anlatan, Russel Crowe'un yöneteceği 'The Water Diviner' filminin tüm detayları belli oldu. Geçtiğimiz ay Türkiye'ye gelerek mekan bakan Crowe, çekimlere önümüzdeki sonbaharda Çanakkale'de başlayacak. The Guardian'ın haberine göre Crowe, filmde Türk oyuncuları da oynatacak; başrolü ise kendisi üstlenecek. Senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios'un yazdığı film; Avustralya ve Türkiye'de çekilecek. Avustralyalı Crowe'a daha önce 'Çanakkale: Yolun Sonu' ve 'Çanakkale 1915' filmleri için teklif götürülmüş ama ünlü oyuncu astronomik bir fiyat isteyince vazgeçilmişti.