AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sabah saatlerinden sahur vaktine kadar aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak mahalle mahalle kapı kapı dolaşıp vatandaşların ayağına giderek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem adayı Mustafa Açıkgöz iftar sonrasında, Zeki Soyak Parkında gençlerle buluştu.

Sahur vakti kafeleri geziyoruz. 

Açıkgöz; "Zeki Soyak Parkında gençlerimizin muhabbetine iştirak ettik.“Gençler, geleceğimizdir diyerek yola çıktık. Seçilme yaşını 30’dan 18’e düşürdük. Gençlerine güvenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde 2023, 2053 hedeflerimize donanımlı gençlerimizle ulaşacağız.” dedi.
“Durmadan, yorulmadan gençlerimize ulaşarak; istikrarlı ve güçlü Türkiye’nin hız kesmeden yoluna devam etmesi için #Vakit Türkiye Vakti olduğunu anlatıyoruz. Gençlerimiz, geleceğine ve lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a sahip çıkacaktır.”

Açıkgöz gençlere yaptığı konuşmasında; "Bu Yüce Milletimiz en son 15 Temmuz ihanetinde tankların altına göğsünü koydu, "Tek  Vatan, Tek Bayrak,Tek Devlet ve Tek Millet disturu" ile Yediden yetmişe tıpkı Kurtuluş mücadelesinde fitili yakılan ateşi bizzat sahiplenerek 81 ilde ülkesine sahip çıktı. Nevşehir'imiz ile birlikte tüm Türkiye olarak sabahlara kadar meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak iradesini, yüreğini ve hassasiyetlerini ortaya koydu. Yaşanan o günlerden bugünlere dek ülkemiz üzerinde hep oyunlar oynanmak istedi. Bugünde aynı senaryo oynansa da güçlü bir Türkiye güçlü bir nesil bu oyunu dün olduğu gibi bugünde yarında bozmaktadır. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin. Bu vesile ile bu mübarek Ramazan gününde ülkemizin bekası için canlarını veren gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi minnetle ve dualarla yad ediyor, Gazilerimize Allah'tan bir kez daha  şifalar diliyorum” dedi.
 

Açıkgöz:  “Siz Gençlerimiz bu ülkenin aydınlık yarınları olacaktır”

Gelişen, Değişen, Büyüyen Türkiye'miz ile Geleceğimiz siz Gençlerin ve yavrularımızın "Aydınlık yarınları karartılmak isteniyor" diyen Açıkgöz; "Biz bugüne kadar gücümüzü hep sizlerden aldık. Halkımız iş yapan ile laf yapanı iyi bilir. Çünkü, Onlar konuşuyor, biz iş yapıyoruz.  Hala hayallerle konuşuyorlar, çözüm noktasında hiç yoklar. Onlar konuşuyor, biz iş yapıyoruz. Onlar laf üretiyor, biz hizmet üretiyoruz. Onlar bir yerlerden talimat alıyor konuşuyor, biz ise Milletimizden aldığımız güçle , duaları ve destekleriyle yürüyüruz. Farkımız bu. Bizler AK Parti'nin neferleri olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ilerleyişimize "şahsi hesaplarla makam, menfaat, koltuk için değil, "Tek Hesabımız Allah'ın Rızası, Milletin Duası" ile yürüyoruz. Ve Durmak yok yola devam diyoruz. İnsanı sevmek ve hizmet etmek budur. Bu istikrar devam ettikçe, bu birliktelik sürdükçe, Türkiye'miz büyümeye devam edecek. İstikrar devam ettikçe, kimseye boyun eğmeyeceğiz. Dirişimiz sürecek. 24 Haziran'da bu oyunu bozacağız ve İnşallah 25 Haziran sabahı Türkiye'nin Ufkunu Hep Brilikte Aydınlatacağız" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem adayı Mustafa Açıkgöz'ün seçim çalışmalarına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen de eşlik etti.