24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday olan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri aday tanıtım toplantısı için Ankara’dalar. AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Nevşehir Milletvekili Adaylarınında yer aldığı tüm il genelinde ki adaylar saat:14.00 den itibaren Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Ayrıca, AK Parti seçim beyannamesinin açıklanacağı tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım da katılıyor.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan ve İl Başkanı M.Rauf Yanar'da katılarak AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile fotoğraf çektirilecek.

CUMARTESİ TEŞKİLATA TANITILACAK
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Başkanlığında 3 milletvekili adayının yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolşamaz, tüm İlçe Başkanları ile Belediye Başkanı Atilla Seçen’de tanıtım toplantısı için Ankara dalar.

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Nevşehir heyeti olarak Ankara Arenada tanıtım toplantısındayız. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye Millet Karar Verecek Güven ve İstikrar Devam Edecek Vakit Türkiye vakti" dedi.

Aday tanıtımı sonrasında 26 Mayıs Cumartesi günü ise Nevşehir’in 3 milletvekili adayının parti teşkilatına tanıtılması bekleniyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Aday tanıtımı ile Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında;" Aday Tanıtım Toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza Nevşehir için 3-0 sözünü verdik inşallah.. Rabbim Birliğimizi daim eylesin.. Vakit Türkiye Vakti" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 3-0 sözünü verdik. Artık söz sırası bizde. 24 Haziran Pazar günü hep birlikte Güçlü Türkiye, Güçlü Nevşehir için çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ise; "Nevşehir heyeti olarak Ankara Arenada tanıtım toplantısındayız. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye Millet Karar Verecek Güven ve İstikrar Devam Edecek."