Seçim ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, “Seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor.24 Haziran gecesi de sonucunu hep beraber sandıkta göreceğiz” dedi.

Kozaklı evladına sahip çıktı...

Seçim çalışmalarını ara vermeden tam gaz devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan; "Bugün iftarımızı Kozteb- Kozaklı Termal Birliği, Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği üyelerimizle birlikte yaptık.24 haziran seçimleri hakkında istişare ettik. Kozaklı ilçemiz kararını vermiş büyüyen ve güçlenen Türkiye yolunda Durmak Yok Yola DEVAM diyor..Allah utandırmasın" dedi.

Kozaklı Çalışkan'ı mecliste görmek istiyor. 

Kozaklı ilçesinde de yoğun ilgi ve teveccühle karşılanan Çalışkan, seçim ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ediyor ve 24 Haziran'ın önemini ve Neden AK Parti ve Neden Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatıyor.
Seçim ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getiren Karasenirli milletvekili adayı Emre Çalışkan, “Hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Biz de vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. İsteklerini alıyoruz. Hatırlarını soruyoruz. Allah’ın izniyle seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 24 Haziran gecesi de sonucunu hep beraber sandıkta göreceğiz” dedi.

.Kozaklı Karasenirli milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kozaklı ilçesinde kucaklandı..