Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 06.10.2017 Cuma günü NTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya  NTSO  Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı. Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı Seyit İnce gündeme dair açıklamalarda bulunarak, meclis gündemi ve toplantı hakkında bilgilendirme yaptı.

Seyit İNCE’nin ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; nihai talepler neticesinde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama alanında yaklaşık 1.500.000 m2 net alan ve 800’e yakın talebin bulunduğunu, bunun ise Nevşehirli yatırımcıların Ülkesine, Nevşehir’e ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na duyduğu güveni ortaya koyduğunu ifade etti. En kısa sürede talebi karşılayacak çalışmalara hız verileceğini belirten Parmaksız; alanın Nevşehir Ticaretine yön verecek, NTSO’ya ise onur verecek bir çalışma olacağını ifade etti.

Bürokratik işlemlerin sonuna gelindiğini ifade eden Parmaksız, en kısa zamanda alan talebinde bulunan üyelerle bir araya geleceklerini ve tamamlanan çalışmalar hakkında kapsamlı bir toplantı düzenleyeceklerini belirtti.

Eylül Ayı gelir- gider raporları ve bütçesinin onaylandığı Meclis Toplantısı daha sonra Nevşehir ve iş adamlarının sorunlarının gündeme alındığı dilek ve temenniler kısmının ardından sona erdi.