Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ev sahipliğinde, Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, MHP İl Başkanı İlhan Kaya,  27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Fazlı Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, İl Ocak başkanı Ali Türker, çok sayıda vatandaş ve MHP teşkilatı tam kadro katıldılar.

Ramazan ayının önemine değinen MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, bu ayların kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği aylardan bir tanesi olduğunu ifade etti.  Konuşmanın ardından katılımcılar ezan ile birlikte iftarını açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya iftar sonrasında yaptığı açıklamasında, " 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde ülkemiz açısında çok önemli olan sistemin değişeceği ilk kez uygulanacak bir sistemin uygulanacağı 27. Dönem milletvekilleri seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Bizde Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımız ve vekil adaylarımızla birlikte sahada çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz" dedi.

Tüm oyunları 24 Haziran’da bozacağız
MHP’nin bu seçimler öncesi büyük bir rüzgâr yakaladığını sahada yaptıkları çalışmalar sırasında seçmenin kendilerine hissettirdiğini söyleyen MHP 27. Dönem Nevşehir Milletvekili  Adayı Varol'da açıklamasında : “24 Haziran’da yapılacak seçimler daha önce yapılan seçimlerden çok farklı. Milletimiz ülkenin yarınlarını şekillendirecek bir tercihte bulunacak. O nedenle ince eleyip, sık dokuyacaktır. Hepimizin ortak hassasiyeti Ülkemiz, Milletimiz ve geleceğidir. Sonrası teferruattır. MHP'li adaylar olarak el ele vererek Uçhisar Kalesi'ne Cumhur ittifakının bayrağını dikeceğiz" dedi.  

"Önemli olan cumhur ittifakının bu seçimlerden zaferle çıkmasıdır" diyen Varol, "Nevşehir'de AK Parti şu kadar, MHP şu kadar vekil çıkardı. Yada şu vekil oldu bu olmadı gibi söylemler bizim için teferruattır. Bizler tefarruatlara takılmadan Türkiye'mizin birliği için MHP'li ve AK Parti'li adaylar olarak el ele, gönül gönüle verip Uçhisar Kalesi'ne cumhur ittifakının bayrağını dikeceğiz" ifadelerini kullandı.

Nevşehir’in Sorunlarını da Çözümlerini de Biliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27.Dönem Adayı Mehmet Varol, açıklamasında; Bizler elimizden geldiği kadar cumhur ittifakını anlatarak ve mecliste ne kadar çok milliyetçi hareket partisinden milletvekili çıkartabilirsek o amaca yönelik çalışmalarımızı yürütüyoruz.. Altını çizerek söylüyorum bizim ittifakımızın adı cumhur ittifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yerel aday noktasında Milliyetçi Hareket Partisi olarak buna çok önem veriyoruz bunu diğer partilerden de bekliyoruz. 

Varol, “ Milliyetçi Hareket’in bayrağını en tepede dalgalandırmak için var gücümüzle teşkilatlarımızla, belediyemizle, ocaklarımızla bu süreci götüreceğiz. Cumhur ittifakı olarak cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçtirmek cumhur ittifakını iktidar yaptırmak bizim boynumunuz borcudur. Nevşehir halkının sorunlarını çok iyi biliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizleri temsil etmek nasip olursa sorunlarınızı elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce meclis kürsüsünden sözcülük etmek isteriz. Tüm Nevşehir halkımızın ve Uçhisarlı hemşerilerimizin dua destek ve oylarına talibiz.” dedi.