Nevşehir’in Avanos ilçesinde uzun süredir park halindeki otomobilin yanında av tüfeği ile vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Ölen şahsın sosyal paylaşım hesabında en son, "Aldığım nefese beni düşman ettiniz. Sizler de aynı duruma düşersiniz diyorum Rabbime havale ediyorum" yazdığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Avanos-Ürgüp karayolunun 6. kilometresinde bulunan Seyirlik Tepesi mevkiinde uzun süre park halinde bulunan bir otomobil olduğu ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine giderek aracı kontrol etti. Ekipler, otomobilin yanında av tüfeği ile vurulmuş bir erkek cesedi buldu. Cumhuriyet savcısının da katıldığı incelemede cesedin 34 yaşındaki Erkan D.’ye ait olduğu belirlendi. Avanos’ta araç kiralama ofisi olduğu öğrenilen Erkan D.’nin evli ve 3 çocuk sahibi olduğu bildirildi. Yapılan incelemenin ardından Erkan D.’nin cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Erkan D.’nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabında en son "Hayat insanı o kadar yoruyor ki anlayamıyorsun ama şu da var hala anlamış değilim. Hayat mı yoruyor yoksa kişiler mi yoruyor anlamadım ben. Bu dünyada kime ne ettim ki bana bu kadar kin, nefret ve düşmanlık besleyip yüzüme gülüyor ama ardımdan ha bire kuyumu kazıyor anlamış değilim. Ama onlar beni yordu bu dünyada bende onları Rabbime havale ediyorum. Allah sizi beni düşündüğünüz durumdan geri koymasın. Beni benden aldınız yordunuz, bıktırdınız, aldığım nefese beni düşman ettiniz. Sizlerde aynı duruma düşersiniz diyorum Rabbime havale ediyorum" yazdığı ortaya çıktı.

Erkan Taşdemir'in Facebook hesabından 12 saat öncesine bırakılmış paylaşımı ve notu İntihar olma ihtimalini kuvettlendiriyor.İşte Taşdemir'in o paylaşımı:
"Hayat insanı o kadar yoruyorki anlayamıyorsun ama şuda var hağla anlamış değilim hayatmı yoruyor yoksa kişiler mi yoruyor anlamadım ben bu dünyada kime ne ettimki bana bu kadar kin nefret ve düşmanlık besleyip yüzüme gülüyor ama ardımdan ha bire kuyumu kazıyor anlamış değilim ama onlar beni yordu bu dünyada bende onları rabbime havale ediyorum ALLAH sizi beni düşündüğünüz durumdan geri koymasın beni benden aldınız yordunuz bıktırdınız aldığım nefese beni düşman ettiniz sizlerde aynı duruma düşersiniz diyorum RABBİME havale ediyorum..."

Detaylar birazdan www.fibhaber.com da.