Uyuşturucu ihbar uygulaması devrede. Uyuşturucu ile mücadelede polis vatandaşla iş birliği yapacak. Uyuma adlı telefon uygulamasıyla vatandaşlar tek tuşla uyuşturucu tacirlerini ihbar edebilecek. #UYUMA uygulaması ile karşılaştığınız uyuşturucu ticaretini doğrudan ve en hızlı bir şekilde bildirin!

“UYUMA” Tek Tuşla Uyuşturucu Tacirlerini İhbar Edebilirsiniz!

“UYUMA” Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulamasını telefonunuza indirip, çevrenizde şahit olduğunuz uyuşturucu ticaretine karşı isminiz saklı kalmak şartıyla hemen Emniyete ihabrda bulunabilirsiniz.

Öte yandan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü vatandaşları gençleri zehirleyen uyuşturucu ile mücadele için iş birlikteliğine davet etti. UYUMA uygulaması ile karşılaştığınız uyuşturucu ticaretini doğrudan ve en hızlı bir şekilde bildirin! 

UYUMA mobil uygulamasının amacı, uyuşturucuyla mücadelede ihbar ayağını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmaktır. Uygulamayı telefonlarına indiren vatandaşlarımız, uygulama tanıtımının yapıldığı videoda da görüldüğü gibi gerekli bilgileri girerek önce sisteme kaydolacaktır. Uyuşturucu satışı ve kullanımıyla ilgili herhangi bir olay gözlendiğinde ise vatandaşlarımız bu uygulamayla bildirimlerini kısa sürede yetkili mercilere iletebileceklerdir.

Çocuklarımız ve geleceğimiz için, uyuşturucu ve bağımlılığa karşı verilen büyük mücadelede tüm vatandaşlarımızın bu projeye destek vermeleri beklenmektedir.
Uygulamanın indirme aşamaları Videosunu İzleyin

UYUŞTURUCUYA HAYIR MÜCADELEMİZE SİZDE ORTAK OLUN...

#GüvenliŞehirNevşehir #MehmetArtunay