05.01.2022 tarih 14:00-15:00 saatleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencilerine  yönelik YEDAM - Yeşilay Danışmanlık Merkezi görevlileri, Nevşehir Genç İHH üniversite ekibi ve Kapadokya İrfan Kulübü ile birlikte “En İyi Narkotik Polisi Anne” Kampanyası Ve Narkorehber Eğitimi verildi.

Valiliğimiz koordinesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde düzenlenen eğitime, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ve Eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay , İlahiyat Fakültesi görevlileri ve 150 katılımcı katıldı.

Eğitimde konuşma yapan; Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş'a katılımlılarından dolayı teşekkür ederek, İlimiz genelinde devam eden eğitimlerde, Uyuşturucu suçları ile mücadele ve gençlerimizin madde bağımlılığından korunması ve daha etkin mücadele edebilmek, öğrencilerimiz de  farkındalığı arttırarak uyuşturucu madde kullanımını ve Uyuşturucu madde ticaretinin önüne  geçmek adına, başarılı bir şekilde devam ettiğini yıl içerisinde de devam edeceğini belirtti.