Nevşehir il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada aranan 23 şahıs yakalandı 8 şahıs tutuklandı.

23 Aranan Şahıs Yakalandı, 8 Şahıs Tutuklandı.

İlimiz Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik bir hafta içerisinde Adli Makamlarca yakalama kararları ile İlimiz Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada; 23 şahıs yakalanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce;

1-Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma’’ suçundan aranan hakkında 4 ay 11 gün hapis cezası bulunan K.M.,

2-Kayseri Ağır Ceza İlamat Masasınca “Dolandırıcılık’’ suçundan aranan hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.Ş.,

3-Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Ailenin Korunması Tedbirinin İhlali’’ suçundan aranan 3 gün hapis cezası bulunan Y.A.,

4-Akşehir 2. Asliye Ceza Mahkemesince “Hırsızlık’’ suçundan aranan F.U.,

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce;

5-Ankara Taşra İlamat Masasınca Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti Yapma veya sağlama suçundan aranan A.T.,

6-Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca Ailenin Korunması suçundan aranan hakkında S.P.,

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce;

7- Mersin 3. Ağır Ceza Mahkemesince “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan aranan N.G.,

8- Ürgüp İlamat ve İnfaz Bürosunca “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ,Bulundurmak ve Kullanmak “ suçu ve Avanos Asliye Ceza Mahkemesince “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ,Bulundurmak ve Kullanmak “ suçlarından aranan B.K. isimli şahıslar yakalanmış çıkarılmış olduğu adli mercilerce TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmiştir.