Nevşehir İl Genelinde Çeşitli Suçlardan Aranan 21 Şahıs Yakalandı 5 Şahıs Tutuklandı.

Nevşehir İl Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada; Toplam 21 şahıs yakalanmıştır.

04-10 Ocak 2021 tarihleri arasında çeşitli suçlardan Adli Makamlarca yakalama kararları ile İlimiz Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada;

➽Kırşehir  İlamat ve İnfaz Bürosunca “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması”  suçundan aranan ve hakkında 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan Y.D. 05.01.2021 günü yakalanmış, çıkarılmış olduğu adli mercilerce TEVKİF edilmiştir.

➽Derinkuyu  İlamat ve İnfaz Bürosunca “Nafaka Hükümlerine Uymamak”  suçundan aranan ve hakkında 3 ay hapis cezası N.K., 07.01.2021 günü yakalanmış, çıkarılmış olduğu adli mercilerce TEVKİF edilmiştir.

➽Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca “Nafaka Hükümlerine Uymamak”  suçundan aranan ve hakkında 3 ay hapis cezası bulunan F.E., 07.01.2021 günü yakalanmış, çıkarılmış olduğu adli mercilerce TEVKİF edilmiştir.

➽Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca Basit Yaralama suçundan aranan İ.A.Ş. isimli şahıs 01.01.2021 günü yakalanmış, çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanmıştır.

➽Ürgüp İlamat ve İnfaz Bürosunca “Kullanımları Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan aranan S.D. 06.01.2021 günü yakalanmış, çıkarılmış olduğu adli mercilerce TEVKİF edilmiştir.

➽16 şahıs ise Adli yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest bırakılmıştır.