Nevşehir'de 4 kadın hırsız girdikleri evde bulunan 80 bin lira değerindeki altınları alarak kaçtı. 

Olay, iki gün önce öğle saatlerinde Nevşehir Emek Mahallesi Saatçi Hoca Caddesi Emlak Konutları'nda meydana geldi. 

Nevşehir Emek Mahallesi Saatçi Hoca Caddesi Emlak Konutları'nda bir evden yaklaşık 80 bin TL değerindeki ziynet eşyası çalan 4 kadın kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Emlak Konutları'nda Eğitimci bir vatandaşımıza ait eve kimsenin olmadığı sırada giren kimliği belirsiz 4 kadın hırsız, 80 bin lira değerindeki altınları çalarak kaçtı. Hırsızlık olayını fark eden mağdur vatandaşımız polise şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis evde yaptığı incelemede ve çevredeki güvenlik kameralarından eve 4 şüpheli kadının girdiğini belirledi. Polis ekipleri eşkali belirlenen 4 şüpheli kadının yakalanması için çalışma başlattı. 

Nevşehir'de Polis her yerde kamera görüntülerine yakalanan şüpheli bu 4 kadın hırsızı arıyor...

Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde site girişinde şüphelilerden bazıları gözlük bazıları ise şal takarak yüzlerini kapamaya çalıştı. 

Nevşehir'de bir evden yaklaşık 80 bin TL değerindeki ziynet eşyası çalan 4 kadın kaçarken güvenlik kameralarına böyle yakalandı...

Emlak konutları sitesine yüzlerini kapatarak giren ve güvenlik kameralarına yakalanan 4 kadın, emniyet ekipleri tarafından her yerde aranıyor. 

Öte yandan yaz aylarında da aynı şekilde bir hırsızlık olayının daha yaşandığını ifade eden bir site sakini, güvenlik görevlimiz var kameralar var ama maalesef hırsızlık olayı ile muhatap kalıyoruz. Yazıktır günahtır binbir emekle çalışarak birikim yapan vatandaşın evine güpegündüz ne büyük cesaretle girilebiliyor. Onuda geçtik, ya ev sahibi evinde olsalardı. Bu gözü dönmüş kişilerden herşey beklenir." sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.