Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özellikle çocukları ve gençleri hedef alan zehir tacirlerine yönelik etkin ve kararlı mücadelesine devam ediyor.

Gençlerimizin Zehirlenmesine İzin Vermeyeceğiz: "Nevşehir'de Uyuşturucu taciri 2 kişi daha tutuklandı"

Nevşehir İl Genelinde Uyuşturucu Kullanan ve Uyuşturucu Satan tacirlere göç açtırmayan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları başarılı çalışmalara devam ediyor.

Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahısların Deşifresine Yönelik yapılan Sokak çalışmaları kapsamında;

20.09.2021 tarihinde; Narkotik Köpeği Su ile araçta ve şahsın gizlemiş olduğu kıyafetinin yakasında yapılan aramada, 15 parça satışa hazır halde toplam 43,02 gr Metamfetamin,  2 parça satışa hazır halde toplam 1.02 gr Plaka Esrar, 1 adet Ecstasy hap, 1 adet çalışır durumda hassas terazi, 1880 TL para ele geçirilmiş, yine şahsın Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda  ikametinde yapılan aramada ise, 0,38 gr Esrar, 2 parça halinde 1,01 Metamfetamin ele geçirilmiş konu ile ilgili Afganistan uyruklu N.H. ve A.İ. şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış adli işlemleri bitimi Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından sevk edilmiş oldukları Mahkemece TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiş.

Yine şüpheli B.İ. ve A.R. isimli şahısların yapılan kontrolünde B.İ. isimli şahıstan 2,63 gr Plaka Esrar A.R.  isimli şahıstan ise 0,50 gr Metamfetamin ele geçirilmiş şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından adli işlem başlatılmıştır.

İlimizde Uyuşturucuya geçit Vermeyeceğiz.

#GüvenliŞehirNevşehir #MehmetArtunay