Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği görevlileri, 7/24 yaptıkları çalışmalar neticesinde birçok olayı aydınlatırken, suçluları da kıskıvrak yakalıyorlar.

Nevşehir'de Motosikletli Polis Timleri Suçlulara göz açtırmıyor

Bu kapsamda, Nevşehir'de Motosikletli Polis Timleri Şüpheli Şahıslar Ve Araçlar Üzerine Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri şüpheli şahıslar ve araçlar üzerine yaptığı çalışmalar esnasında, İbrahimpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak üzerinde şüphelendikleri A.K. ve Y.E. isimli şahısların yapılan kontrolünde duvarın arkasına attıkları maddenin yapılan kontrolünde faturasız kuru sıkı tabanca ve 26 adet fişek ele geçirilmiş Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının bilgisi dahlinde tabanca muhafaza altına alınarak,

Yaşı küçük olan ve tabanca sahibi olduğu tespit edilen Y.E. hakkında şahıs hakkında Çocuk Şube Müdürlüğünce 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanunu’na Muhalefet Etmek suçundan adli işlem başlatılmıştır.