Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , emekli olan Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay onuruna iftar daveti verdi. Vali Becel, hizmetlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Artunay’a teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay,  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve eşi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenin iftar yemeğine; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve eşi, Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Barış Durgun ve eşi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Semih Aktekin ve eşi, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay  Bahittin Murat Yakın ve eşi, JAKEM Komutanı J. Albay İlyas Uysal ve eşi, Emniyet Müdürü Artunay'ın eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay katıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşine İlimizde görev yaptığı süre içerisinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle hediye verdi ve emeklilik hayatında ailesi ile birlikte mutluluklar diledi.