Nevşehir’in Çat ve Uçhisar Beldelerinde hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri Merkeze Bağlı Çat ve Uçhisar beldesinde iki ayrı hırsızlık olayı olduğu ihbarı aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hırsızlık yapan kişi yada kişilerin yakalanması için yapılan araştırmalar neticesinde, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile Y.K., A.K. ve B,Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldıkları adli makamlarca 3 şahıs tutuklandı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 09.03.2022 günü Çat ve Uçhisar beldesinde meydana gelen Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile Y.K., A.K. ve B,Ö.  isimli şahıslar yakalanmıştır.    

Y.K., A.K. ve B,Ö. isimli şahıslar 10.03.2022 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.