Nevşehir'de Uyuşturucuya Karşı Tüm Emniyet Ekipleri Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor.

İlimiz Nevşehir'in Huzuru Vatandaşlarımızın Güvenliği ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gençlerimizin zehirlenmemeleri için tüm ekiplerimiz Kararlı Mücadelesine Nevşehir Valiliğimiz ve Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatları ve emirleri doğrultusunda aralıksız devam etmektedir.

Asayiş Şube Müdürlüğünce 07.01.2021 tarihinde saat: 23.30 sıralarında 50 plakalı araç ve içerisinde bulunan M.C.E., G.K. ve S.G. isimli şahısların yapılan kontrolünde bir şahsın üzerinden iki ayrı falyoda 1.54 gr ve 1.75 gr ağırlığında metamfetamin, diğer şahsın üzerinde ise bir adet folyoda 0.78 gr metamfetamin ele geçirilmiş şahıslar hakkında UYUŞTURUCU MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK suçlarından adli işlem yapılmış ayrıca sokağa çıkma yasağı ihlalinden idari işlem yapılarak İdari Ceza Tutanağı tanzim edilmiştir,

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce il genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarda E.D. ve U.T. isimli şahıslar Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yakalanarak gözaltına alınmış yapılana aramalarında 02 gram gelen Eroin maddesi ile 1,02 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş haklarında  TCK 191 Madde kapsamında yasal işlem yapılmıştır.