Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilimiz genelinde uyuşturucu kullanan ve  ticaretini yapan şahısların yakalanarak Adli Makamlara teslim edilmesi yönünde Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Emniyetten alınan bilgilere göre,

01.02.2021 günü saat 21.10 sıralarında Çardak Kavşağında 50 plakalı şüpheli araç ve içerisinde bulunan İ.D. , H.D. ve N.A. isimli şahısların Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda  araçlarında Narkotik dedektör köpeği Su ile yapılan aramada;

Koltuk arasına sıkıştırılmış vaziyette beyaz şeffaf poşete sarılı vaziyette 4,34 gram Metamfetamin yakalanmış şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından tahkikat başlatılmıştır.

➽01.02.2021 günü Kapucubaşı Mahallesi Enveriye Sokak üzerinde park halinde 50 plakalı araç ve içerinde bulunan M.O. ve M.K. isimli şahısların Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda;

Şahısların içerisinde bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde ve eşyalarında yapılan arama da araç içinde 1,30 gram gelen Bonzai ele geçirilerek el konulmuş, haklarında talimat doğrultusunda Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından tahkikat başlatılmıştır.