Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nü Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu.

Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Becel, görevli personellere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Becel, ayrıca merkezin çalışma düzeni, personel eğitimi ve faaliyet planı hakkında bilgi aldı.

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında yapıldı.

Toplantıda; 112 Acil Çağrı Merkezinin vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmesi için yapılması gereken çalışmalar istişare edildi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya Vali Becel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, İl Jandarma Komutanı Murat Yakın, İl Emniyet Müdür yardımcısı ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Acil çağrı hizmetlerinin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması, ilgili birimler arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan yıllık faaliyet raporunun değerlendirilmesi, il düzeyinde ihtiyaç duyulan gerekli tedbirlerin alınması ve sorunların giderilmesi amacıyla yapılan toplantıda konuşan Vali Becel; 112 Acil Çağrı Merkezi’nin bu zamana kadar 1 Milyon 201 Bin 268 çağrıya cevap verdiğini belirterek, Nevşehir’de yapılan farkındalık çalışmalarıyla asılsız çağrı oranın düşüşe geçtiğini söyledi.