Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek bayramda görev yapan personelin Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Vali Becel, trafik uygulama noktasında seyahat eden sürücülerin de bayramlarını kutlayarak kurallarına riayet etmelerini istedi.

Vatandaşların bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi için bayram süresince Emniyet ve Jandarma ekiplerinin il genelinde geceli gündüzlü denetimlere devam edeceğini kaydeden Vali Becel, “Güvenlik mensuplarımızca alınan tüm tedbirler ve gerçekleştirilen uygulamalar vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sağlık ve huzur içinde geçirmeleri içindir. Sürücülerin ve yolcuların gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmaları, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmeleri için emniyet ve jandarma personelimiz bayram öncesi ve sonrası sıkı bir şekilde hem trafik kurallarını denetliyor, hem de vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunuyor.

Uygulama noktalarında görev yapan jandarma ve polis ekiplerimiz görevlerini büyük bir hassasiyet ve titizlikle yerine getirmektedir. Kurban Bayramı dolayısıyla ilimizin her noktasında fedakârca ve sabırla görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i ziyaret ederek bayramda görev yapan personelin Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Vali Becel'e, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol'da eşlik ettiler.

Vali Becel, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile birlikte, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personellerle bayramlaştı ve  Yol Kontrol ve Denetleme Noktasında durdurulan araçlarda vatandaşlarla sohbet ederek trafik kurallarını hatırlatarak hayırlı bayramlar diledi.