Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri bayram tatili süresince de çalıştı.  

Avanos ilçesine bağlı Karacauşağı, Topaklı ve Paşalı; Kozaklı ilçesine bağlı Bayramuşağı, Hızıruşağı ve Özce; Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi. 

Merkez ilçeye bağlı İcik, Özyayla, Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar, Çavuşin, Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı, Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı, Hacıbektaş ilçesine bağlı Belbarak ile Kozaklı ilçesine bağlı Karahasanlı ve Belekli Köylerinde meydana gelen içme suyu ve kanalizasyon arızaları giderildi ve Köylere yeniden su verildi. 

Hacıbektaş ilçesine bağlı Başköy, Aşağıbarak, İlicek, Çivril, Gülşehir ilçesine bağlı Yüksekli,  Gümüşkent, Yeniyaylacık, İlimiz Merkez ilçesine bağlı Boğazköy ile Acıgöl ilçesine bağlı Kozluca Köylerinde içme suyu arızası ekiplerin müdahalesi ile giderildi. 

Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı Köyünde drenaj çalışmaları yapılmış olup, 230 metre içme suyu terfi hattı ile enerji nakil hattı tamamlanarak Köye su verildi. 

Merkez ilçeye bağlı Alacaşar Köyünde kanalizasyonu bulunmayan haneye 120 metrelik kanalizasyon ilavesi yapılarak sorun giderildi. 

Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak Köyünde meydana gelen elektrik arızası giderildi. 

Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık Köyünde meydana gelen kanalizasyon tıkanıklığı ve içme suyu arızası giderildi. 

Acıgöl ilçesine bağlı İnallı Köyünde 10 metrelik ilave kanalizasyon hattı çekildi. Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar ve Avanos ilçesine bağlı Kuyulukışla Köyünde foseptik çekimi gerçekleştirildi.