Doğanın bilinçsizce kirletilmesine her fırsatta karşı duran Ülkücüler, doğayı temizlemeye devam ediyor. Turistlerin yoğun olarak geldiği alanlar bir bir temizlendi.

Geçtiğimiz günlerde hem yerel hem de ulusal basına yansıyan peribacalarının kirletilmesi, sprey boyalarla boyanması haberlerinin üzerine, doğa bilinci üzerinde daha titiz çalışmalar yapan Ülkü Ocakları, bu temizlik etkinlikleri ile takdir topluyor.

Bu faaliyetler kapsamında Ürgüp Ülkü Ocakları da çalışmalarını sürdürüyor. Ürgüp Ülkü Ocakları başkanı Celal Uraz Kılıç, konuyla ilgili olarak "Ürgüp Ülkü Ocakları olarak "Çevrecilik Milliyetçiliktir!' sloganıyla daha temiz, daha yaşanabilir bir Ürgüp için ilk adımı atarak, güzel memleketimizin eşsiz miraslarından Üzengi Vadisi’nde çevre temizliği yaptık.

Memleketimizi daha da güzelleştirmek adına 'Temizlik İmandan gelir" diyoruz ve tüm hemşehrilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda da gerek doğada, gerek kent merkezlerinde temizlik ve bilinçlendirme faaliyetlerimiz devam edecektir." diye açıklamalarda bulundu.