Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Meteoroloji İl ve Bölge Müdürlüklerine yaptığı inceleme ve denetleme gezilerine Meteoroloji Nevşehir İl Müdürlüğü ve Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürlüğü ile devam etti

Meteoroloji Genel Müdür Coşkun, Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürü V. Mehmet Altu ile Nevşehir  Meteoroloji İl Müdürü V. Süleyman  Ata'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Genel Müdür Coşkun yaptığı açıklamasında; "İl programlarımız kapsamında Ülke turizminin önemli noktalarından biri olan Nevşehir'de Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürlüğümüzde 7/24 esasına göre havacılığa hizmet veren personellerimizle bir araya geldik. Başarılı çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Ardından Meteoroloji Nevşehir İl Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdür Coşkun, "Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğümüzde mesai arkadaşlarımızla birlikteyiz. Tarım ve turizm kentimiz Nevşehir ilimize sağladığımız meteorolojik hizmetler hakkında bilgi aldık.Görüş ve önerileri dinledik." dedi.