Nevşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Umut Barındırır yaptığı açıklamasında; "5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Gençlik Meclisi olarak Uçhisar- Güvercinlik vadi yürüyüşünü ve mini kompost gübre atölyemizi gerçekleştirdik. Katılımları vedestekleri için tüm gönül dostlarımza teşekkür ederim" dedi.

“Çevre duyarlılığı hepimizin görevi”

Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Umut Barındırır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, her bireyin çevre için duyarlı olması gerektiğini ifade ederek, “5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Gençlik Meclisimize mensup arkadaşlarımızla beraber çevreye dikkat çekmek amaçlı böyle bir etkinlik düzenledik. Dünyayı yaşanabilir hale getirmek için herkes bilinçli ve duyarlı olmalı diye düşünüyorum. Çevre duyarlılığı hepimizin görevi” dedi.

“İlimiz ve Kapadokya Bölgemizin güzelliğini koruyalım ve daha yaşanabilir kılalım”

Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Umut Barındırır, Türkiye'mizin en güzel illerinden birinde yaşadıklarını belirterek, “Nevşehir'imiz Kapadokya gibi değeri ile gerçekten çok güzel bir coğrafyada. Şehrimizin güzelliğini koruyalım ve daha yaşanabilir kılalım. Herkes dükkânının ve evinin önünü temiz tutmalı. Bu hepimizin görevi olmalı. Buradan çevre konusunda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kapadokya bölgemizi, şehrimizde sokakları asla kirletmeyelim sigara izmariti ve benzer çöpleri mutlaka çöp kovalarına atalım” diye konuştu.