Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde altyapı çalışmalarından ve kış şartlarından dolayı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 

Nevşehir Belediyesi bir yandan bahar ayları ile başlatacağı sıcak asfalt atağı öncesinde hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da mahalle aralarında kış şartlarından ve çeşitli altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. 

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Sümer Mahallesi’nde bulunan Sancak Kümesi Sokak’ta çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Belediye ekipleri bozulan yolu yeniden onarırken zarar gören bordür taşlarını da yeniliyor. 

Sancak Kümesi Sokak’taki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 

Görevli belediye personellerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Savran, Sümer Mahallesi Muhtarı Tahsin Ağaçdelen ile de bir süre görüşerek mahallede gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. 

Başkan Savran, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapılan çalışma programı kapsamında kentteki tüm mahallelerdeki ara sokaklardaki yollarda bakım ve onarım çalışmasını sürdüreceğini belirtti.