Kontrollü normalleşme başlamasıyla birlikte denetimlerde başladı. İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile 81 il valiliğine haftalık tematik denetim yapılmasını istedi.  Buna göre dün il genelinde yeme-içme yerleri denetlenmişti. Bugünde Nevşehir'de Pazar yeri, otel ve konaklama tesislerinde sıkı denetimler başladı.

Kontrollü Normalleşme için Dinamik Denetim Modeli kapsamında Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel koordinesinde, yetkililerin öncülüğünde iş yerlerine yönelik denetimler sürüyor! Bugünde Nevşehir'de Pazar yeri, otel ve konaklama tesislerinde sıkı denetimler başladı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile hayata geçirilen "Dinamik Denetim Modeli" kapsamında Nevşehir pazar yerinde gerçekleştirilen denetimlere Nevşehir Defterdarı Okan Taş ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de katıldı.

Nevşehir'deki otel ve konaklama tesislerinde gerçekleştirilen denetimlere ise, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Maliyesinden görevli ve polis eşlik ettiler. 

Öte yandan haftanın 7 günü sürecek sıkı denetimler kapsamında ilimiz Nevşehir genelinde yarında (8 Mart Pazartesi) şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları (okul servisleri dâhil) ile havalimanı/gar/otogar gibi yerler denetlenecek.