Nevşehir İl Özel İdare ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

İl Özel İdaresine bağlı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hafta sonu Nevşehir köylerinde meydana gelen su, yol ve elektrik arızalarına müdahale ederek, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretiyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda sahada ki çalışmalarını sürdüren Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, bu kapsamda Kozaklı İlçesine bağlı Kanlıca ile Gülşehir İlçesine bağlı Şahinler köylerimizin içme suyu elektrik arızası gidererek, köylerimize yeniden su verilmesini sağladı. Hacıbektaş İlçesine bağlı Kızılağıl köyümüzde ise kanalizasyon çalışması yapıldı.

Hacıbektaş İlçesine bağlı Başköy ile Karaovalar köylerimizde levha yenileme çalışmalarını sürdüren Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz diğer taraftan yine Hacıbektaş İlçemize bağlı Aşağıbarak köyü ile Kozaklı İlçesine bağlı Belekli, Büyük Yağlı, Doyduk ve Aylı köylerimizin yol kumlama çalışmalarında son aşamaya geldi. 

Öte yandan, Derinkuyu İlçesine bağlı Özlüce köyümüzde enkaz temizleme çalışmalarına devam edilirken, bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.