Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı, Akpınar Köyü Muhtarlığı, köy halkına destek olmak için 1 ay boyunca su parası almayacak..

Kozaklı Akpınar köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu, Koronavirüs ile köydeki vatandaşlarımızın daha etkin mücadele etmeleri ve bu zorlu günlerinde onlara destek olmak için bu ay su parasının ücretsiz olduğunu açıkladı.

Akpınar köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Seçim zamanında köyüme sözüm vardı, kişilerin çıkarı için değil, sadece köyümüzün tamamının çıkar ve menfaatleri için varım diye... İşte tüm çalışmalarımız bu yönde. Köyümüz bunu zaman geçtikçe daha da çok hissedecek. Bu bağlamda, Nisan ayı için, köyümüzün içme suyu bedelini köy muhtarlığımız aldığı kararla, köyümüz bütçemizden karşılayarak bu zor zamanda köyümüze az da olsa bir katkı sağlamak istedik. Akpınar köyümüzün kaynakları Akpınarlınındır. Köyümüze helal hoş olsun" dedi. 

"Akpınar köyü MUHTARLIĞI adına Minnet Abdioğlu, Menderes Sarıtoprak , Ender Sinan Çelik, Neşet Sönmez" 

Kozaklı Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu, köy halkına müjdeyi cami hoparlöründen böyle duyurdu... Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

FİB Haber Merkezi olarak, Kozaklı Akpınar köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu'nu tebrik ediyor, bu güzel çalışmasının diğer Nevşehir köylerimizede örnek olmasını diiyoruz.