Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler ve Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köylerde selden dolayı zarar gören yerlerle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala - Kuyulutatlar Köyler arası yol çalışmalarımız devam etmektedir.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Köşektaş, Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce ve Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köylerde yama çalışmalarımız devam etmektedir.

Avanos ilçesine bağlı Özkonak, Ayhanlar ve Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa Köylerde asfalt çalışmalarımız devam etmektedir.

Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören, Yeniyaylacık; Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa ve Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşıklar Köylerde meydana gelen içme suyu hattı tıkanıklıkları açılmış, temizlenmiş ve köylere yeniden su verilmiştir.

İlimiz Merkez ilçesine bağlı Alacaşar, Özyayla; Acıgöl ilçesine bağlı Topaç; Avanos ilçesine bağlı Topaklı; Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala, Kuyulutatlar; Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık; Hacıbektaş ilçesine bağlı Akçataş, Aşağıbarak, Büyükburunağıl, Karaova; Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar, Merdanali, Kanlıca ile  Ürgüp ilçesine bağlı Cemil ve Şahinefendi Köylerde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiş olup köylere yeniden su verilmiştir.