Nevşehir İl Özel İdare ekipleri, yılın ilk iş gününde köylerimizde meydana gelen yol, su ve elektrik arızalarına anında müdahale ederek, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderdi.  

Özel İdare Ekipleri, yol yapım çalışmaları başta olmak üzere köylerimizde meydana gelen su ve elektrik arızalarını gidererek vatandaşların daha güvenli hizmet alması için var gücüyle çalışıyor.

Bu kapsamda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce, ilk olarak Kozaklı İlçesi Kanlıca ve Avanos İlçesine bağlı Sarılar Köyümüzün içme suyu arızasını giderilerek köye yeniden su hizmeti verilmiştir. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise yine Kozaklı İlçesi Sanayi Bölgesi, Avanos İlçesine bağlı Akarca ve Karacauşağı köylerimizde yol kumlama çalışmalarına devam etmektedir. Ürgüp İlçesine bağlı Sarıhıdır Köyümüzde ise yol kumlama çalışmaları devam ederken ekiplerimizce Mazı Köyümüzde kasis çalışması ve Hacıbektaş İlçesi Hasanlar Köyümüzde ki kanalizasyon hattındaki arıza giderilmişti. 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz son olarak Hacıbektaş İlçesine bağlı Killik, Aşağıbarak ve Belbarak köylerimizin levha çalışmalarını tamamlamıştır.

İdaremiz olarak, Nevşehir Merkez başta olmak üzere İlçelerimize bağlı köylerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.