Nevşehir'de dün akşam saatlerinde gökyüzünü kaplayan bulutlar vatandaşları tedirgin etti.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün uyarılarının ardından Nevşehir'in bazı bölgelerinde yağmur tekrar başladı. Yağmurla birlikte gökyüzünü kara bulutlar sardı. Yağmur bulutlarının Nevşehir semalarında görünümü ise havadan görüntülendi. Görüntülerde, kara bulutların gökyüzünü kapladığı görülüyor. Gökyüzünün bu halini gören bazı Nevşehirliler tedirginlik yaşadı. 

Korku filmlerini aratmadı...

Nevşehir'in Acıgöl, Avanos ve Kozaklı ilçeleriyle pek çok yerinde aynı gökyüzü olayı yaşandı. Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasıyla Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyündende izlenen görüntü vatandaşları korkuttu. 

Kozaklı Akpınar köyünde dün akşam saatlerinde gökyüzünün adeta bir korku filmi efektine büründüğü görüntüler muhtarlık kamerasına anbean yansıdı. Bulutların iyice yeryüzüne yaklaştığı o görüntülerin ardından yoğun sağanak yağış etkili oldu.

Nevşehir'in Akpınar köyüne yaklaşan yağmur bulutları böyle görüntülendi...

Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada; "Dün akşam saatlerinde bulutlar, fotoğraftada görüldüğü gibi adeta köyümüze iyice yaklaştı. Diğer çevre köylerden de görülmüştür. Muhtarlığımıza ait kameralarımızdan takip ettik. Köy sakinleri olarak bayağı bir korktuk. Bu yaşıma kadar daha önce hiç böyle birşey görmedim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Köyümüze 2000 e yakın ağaçlandırma fidan dikimi yaptık. o günden beri yağmurumuz hiç eksik olmadı hamdolsun. Güzün 2000 adet daha ağaçlandırma alanımıza fidan dikeceğiz inşallah" dedi.

İşte Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde dün akşam saat: 20:20 sularında görüntülenen korkutan o bulutlardan kareler...