Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde meydana gelen sel yüzünden tarlalar, yollar ve demir yolu zarar görürken çok sayıda evleri su bastı,çöp konteynerları sürüklendi.

Kanlıca'da yine sel felaketi manzara değişmedi...

Sel felaketi dolayısı ile Kanlıca köyünde Ev, ambar, depo, garaj, bağ, bahçe, tarla, TCDD demir yolunda büyük hasar meydana geldi.  Sel nedeniyle çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.  Kurtarma ekipleri yetersizdi. Vatandaş, yine yalnız kaldı. Tepkili vatandaşlar büyük sıkıntı yaşarken yağmur sonrası sel manzarası Kanlıca'da her zaman olduğu gibi yine değişmedi.

Kozaklı Kanlıca Köyünü Sel Böyle Vurdu. Video izlemek için TIKLAYINIZ!

Kanlıca'da Maddi Hasar Çok, Köylü Çiftçiler Perişan...
 

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde şiddetli yağmur yağışı ardından gelen sel suları binlerce dekarlık ekili alanda maddi hasara yol açtı.

Köy sakini vatandaşlar ''Çok şükür can kaybı yok ama tarlalarımızda, yollarımızda, evlerimizde maddi zayiat var. Devletimizden yardım eli bekliyoruz" dediler.

Kanlıca köyü sakinleri, Nevşehir'in sesi ve sitesi www.fibhaber.Com u arayarak köyümüzü çok şiddetli yağmur yağışının ardından sel götürdü. Yaşanan afet üzerine durumu hemen Jandarma'ya ve TCDD Kayseri işletmesini arayarak haber verdiklerini belirttiler.

Devlet Bizi Sahipsiz Bırakmasın!

Köylüler, sağanak sonrası dereler taştı, evlerimizi sel bastı, yollar tamamen çamura bulandı, çizmelerle geziyoruz. Bizler bu sıkıntıyı yaşarken ne acıdır ki, Ne gören var ne duyan, ne de halimizi hatırımızı soran kimse yok. Yetkilileri göreve davet ediyoruz dediler.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyü sakinleri, 2017 ve 2014 yılında da aynı sel felaketini yaşamıştık. Ne yazık ki köyümüzün ciddi bir alt yapı sorunu var. Dökme suyla değirmen dönmez. Köyümüzün Dere ıslah sorunu var. Ama bir Allah'ın kulu çıkıpta bu konuda hiçbir adım atmıyor. İlla bir can kaybımı yaşanması bekleniyor. Yetkililer başta da Valimiz, Kaymakamımız, Milletvekillerimiz bu sorunumuzu halledetmesini bekliyoruz. Eğer sorunumuzu köklü olarak çözmezlerse oy içinde köyümüze sakın gelmesinler dediler. 

İşte Kozaklı Kanlıca'daki sel felaketinde korkutan manzaralar...